Їдальня на підприємстві. Меню корпоративного харчування Львів, Броди. Середа.

 

Меню комплексного обіду в їдальні на підприємстві, середа, 29 вересня.

Бульйон з локшино
Плов куряий
Свинина з грибами
Каша гречана
Каша рисова з гибами
Салат з малосольних огірків
Салат рукола та болгарський перець 



 

Для організації корпоративного харчування, або створення їдальні на підприємстві, телефонуйте:
050 317 30 42 
096 892 83 66

Сайт: QFS Якісна їжа та сервіс


Організація їдальні на підприємстві у Львові, Бродах та область

Правильне харчування – один з ключових факторів, що впливають на здоров'я робітників і колег. На більшості підприємств і організацій їдальня є обов'язковою вимогою. Наприклад, на заводах, в навчальних закладах та соціальних центрах. Тому послуга організації харчування на підприємстві дуже популярна в Україні, в тому числі у Львові.

Компанія «QFS Якісна їжа та сервіс» одна з кращих в цій сфері. У нас можна замовити повний спектр послуг з організації харчування на підприємстві за доступними цінами. Наші фахівці підберуть оптимальний раціон і формат їдальні, в залежності від вільного простору приміщення, матеріальних можливостей і побажань клієнта.



Організація харчування на будь-якому підприємстві


Запуск повноцінної їдальні і навіть невеликого буфета пов'язаний з рядом труднощів. Необхідно знайти кваліфікований і відповідальний персонал. Продумати здорове і поживне меню. Організувати поставку свіжих продуктів і вирішити ряд інших питань.

Звернення в кейтерингову компанію звільняє вас від усієї цієї рутини. Організація їдальні на підприємстві включає в себе повний спектр послуг – від розробки проекту до контролю санітарних норм. Ми реалізуємо кожен етап на професійному рівні і з гарантією якості.

У нас можна замовити організацію їдальні на наступних підприємствах Львова та області:

  • великих промислових об'єктах і заводах;
  • державних установах;
  • офісах та приватних компаніях;
  • невеликих вузькоспеціалізованих проектах.

Наші кухарі складуть ексклюзивне меню з блюд бажаної кухні світу (або декількох). Крім класичної їжі, ми надаємо можливість реалізувати повноцінне вегетаріанське, пісне і дієтичне харчування. Складання меню можливо навіть з урахуванням обмеженого бюджету.

Організація роботи їдальні повного циклу на заводах і великих підприємствах Львова здійснюється з максимальним контролем ходу виконання поставленого комплексу завдань. Ми займаємося доставкою і налаштуванням необхідного обладнання, установкою роздавальної лінії і оформленням клієнтської зони. Підбираємо персонал для роботи в їдальні, в тому числі професійних кухарів.

Як оформити послугу в компанії «QFS Якісна їжа та сервіс»


Для повної реалізації всіх ваших побажань і потреб ми проводимо попередню консультацію. На першій зустрічі обговорюються деталі та умови співпраці. У разі успішної домовленості, ми укладаємо контракт на надання послуги з організації їдальні на підприємстві. Вам залишається тільки надати приміщення.

Всі виконувані нами роботи проводяться за індивідуально спланованим технічним проектом. Кожен етап реалізується під суворим контролем фахівця. Ми гарантуємо дотримання пожежної безпеки, а також всіх санітарних норм. Підсумкова вартість організації їдальні на підприємстві залежить від ряду параметрів і розраховується індивідуально.

1 Коментарі

  1. Таке харчування є ідеальним варіантом, якщо хтось не встигає готувати.

    ВідповістиВидалити
Нові Старіші